Home » , » Room (Το δωμάτιο) 2015

Room (Το δωμάτιο) 2015

Room







Περίληψη: Ο Τζάκ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γερο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζάκ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζάκ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζάκ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών και «τα ξέρει όλα». Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε σούπερ-ήρωα και να σώσει τη μαμά του απο τον γερο-Νικ. 

Βαθμολογία: 8.5/10. Παρότι βαρετή στην αρχή, το Room πρόκειται για μια ταινία με δραματική εξέλιξη και πολλές ανατροπές. Στα συν η εξαιρετική ηθοποιία του μικρού πρωταγωνιστή Jacob Tremblay, παρά τα 9 χρόνια της ηλικίας του!

Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Brie Larson, Jacob Tremblay, Sean Bridgers
Διάρκεια: 1 ώρα και 58 λεπτά (118 λεπτά)
Είδος: Drama
Σκηνοθεσία: Lenny Abrahamson
Σενάριο: Emma Donoghue
Χώρα: Ιρλανδία, Καναδάς
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 8,3
Rotten tomatos: 96%
Metacritic: 86/100
                                                                             Trailer:





Entertainment Weekly, Chris Nashawaty
 "Room is more than the title of one of the year's most powerful movies - it's a state of mind that's unbearably tense and as claustrophobic as a straitjacket"


Hitfix, Gregory Ellwood
 "Room is simply a movie about mother and son trying to adapt to the outside world after years of forced captivity. And the surprise is how succinctly it captures this drastic life change from the perspective of five-year-old."

                                                        
Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου