Home » , , » Steve Jobs 2015

Steve Jobs 2015

Steve Jobs






Περίληψη: Από την αρχή της ιστορικής για τη σύγχρονη τεχνολογία και το εμπόριο καριέρα του, ως το 1998 και την έξοδο στην αγορά του iMac, αποκαλύπτεται η ταυτότητα του μεγάλου αφεντικού της Apple inc, Στίβεν Πολ Τζομπς. Το πάθος του για την τεχνολογία αποδείχτηκε μοιραίο, τόσο για τη ζωή του εντός της οικογένειας του, όσο ίσως ακόμη και για την υγεία του.

Βαθμολογία: 7/10. Μια ταινία που ομορφαίνει μέσω του εξαιρετικού στον ρόλο του Steve Jobs Michael Fassbender, ο οποίος ενσαρκώνει υπέροχα τον -σε υπερβολικό βαθμό- τελειομανή πρώην "εγκέφαλο" της apple.

Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen
Διάρκεια: 2 ώρες και 2 λεπτά (122 λεπτά)
Είδος: Biography, Drama
Σκηνοθεσία: Danny Boyle
Σενάριο: Aaron Sorkin (screenplay), Walter Isaacson
Χώρα: Η.Π.Α.
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7,5
Rotten tomatos: 85%
Metacritic: 82/100
                                                                             Trailer:




The Playlist, Rodrigo Perez
 "A deliriously quick-footed and orchestrally pitched character study, Steve Jobs is an ambitious, deeply captivating portrait of the high cost of genius."


Variety, Justin Chang
 "Writer Aaron Sorkin, director Danny Boyle and star Michael Fassbender have given their subject the brilliant, maddening, ingeniously designed and monstrously self-aggrandizing movie he deserves."

                                                        
Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου