Home » , , » The Descendants (Οι απόγονοι) 2011

The Descendants (Οι απόγονοι) 2011

The Descendants (Οι απόγονοι)




Περίληψη: Ο Matt King (George Clooney) είναι ένας μεγαλοκτηματίας της Hawaii που η ζωή του θα αλλάξει άρδην όταν η σύζυγός του, Elizabeth (Patricia Hastie), θα βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο ύστερα από ατύχημα. Με αφορμή αυτή τη δύσκολη συγκυρία έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που για καιρό αγνοούσε: η προβληματική σχέση με τις δύο του κόρες, Alex (Shailene Woodley) και Scottie (Amara Miller), αλλά και το εξωσυζυγικό ειδύλλιο που διατηρούσε η γυναίκα του με έναν μεγαλομεσίτη του νησιού (Matthew Lillard). Σύντομα ο Matt θα πάρει τις δύο του κόρες σε ένα ταξίδι από το Oahu στο Kauai, για να αντιμετωπίσει τόσο τον αντίζηλό του, όσο και τα δικά του λάθη που τον έφεραν ως εκεί.

Βαθμολογία: 6/10. Απογοήτευση σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Μέτριο σενάριο, ένας george clooney όχι στην καλύτερη ερμηνεία της ζωής του και ένα cast χαμηλού επιπέδου. Δεν είναι κακή ιστορία, αλλά σίγουρα χειρότερη από ό,τι περιμέναμε.

Έτος κυκλοφορίας: 2011
Πρωταγωνιστούν: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller
Διάρκεια: 1 ώρα και 55 λεπτά (115 λεπτά)
Είδος: Comedy, Drama
Σκηνοθεσία: Alexander Payne
Σενάριο: Alexander Payne, Nat Faxon
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7.3
Rotten tomatos: 89%
                                                                             Trailer:





 Peter Travers, Rolling Stone
 "Payne's low-key approach only deepens the film's intimate power. Want a movie you can really connect with? The Descendants is damn near perfect."

                                                              Claudia Puig, USA Today
"It's a precarious balance, but Payne blends wit and poignancy so artfully it feels like an exquisitely choreographed dance."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου