Home » , , » Το κυνήγι της ευτυχίας (The Pursuit Of Happyness) 2006

Το κυνήγι της ευτυχίας (The Pursuit Of Happyness) 2006

Το κυνήγι της ευτυχίας (The Pursuit Of Happyness)





Περίληψη: Ο Κρις Γκάρντνερ, ανύπαντρος πατέρας και πωλητής με ημι-απασχόληση, ακόμα δεν έχει βρει μία φόρμουλα επικοινωνίας με τη μητέρα του 5χρονου γιου του. Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια, μπροστά στα πραγματικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει... Η οδύσσεια ξεκινά, όταν χάνει τη δουλειά του και τους κάνουν έξωση από το διαμέρισμα που ζει με το γιο του. Οι δυο τους θα βρεθούν στο Σαν Φρανσίσκο, αναγκασμένοι να ζουν από εδώ κι από εκεί, κυριολεκτικά στον δρόμο – ακόμα και σε τουαλέτα του σιδηροδρομικού σταθμού! Όταν επιτέλους ο Γκάρντνερ προσλαμβάνεται σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρεία θα είναι δυστυχώς σε θέση μαθητευόμενου και θα αργήσει πολύ μέχρι να δει τον πρώτο του μισθό. Οπλισμένος με απίστευτη υπομονή και θέληση, όμως, ο Γκάρντνερ θα αναδειχτεί στην ιεραρχία και θα διαβεί δρόμους που δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσε να περπατήσει....

Βαθμολογία: 8.5/10. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου-πρότυπο. Είτε μικρός είτε μεγάλος, είτε άντρας είτε γυναίκα πρόκειται για ταινία που αξίζει να δείτε!

Έτος κυκλοφορίας: 2006
Πρωταγωνιστούν: Will Smith, Thandie Newton, Jaden Smith
Διάρκεια: 1 ώρα και 57 λεπτά (117 λεπτά)
Είδος: Biography, Drama
Σκηνοθεσία: Gabriele Muccino
Σενάριο: Steve Conrad
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7.9
Rotten tomatos: 67%
                                                                             Trailer:





Ty Burr, Boston Globe
 "I don't think I've seen a mainstream movie get fatherhood so right since "Kramer vs . Kramer": the fear, the indulgence, the snappishness, the pre-occupied "uh-huhs" as a child natters about his day, the steamrolling waves of love."

                                                        Steven Rea, Philadelphia Inquirer 
"The relationship between Chris and his diminutive namesake is at the core of the film - the determination to be there for his son, no matter what; the mentoring, the pair's goofy, lovely banter. And Smith and his bright-eyed boy pull it off brilliantly."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου