Home » , , » Hungry Hearts (Πεινασμένες Καρδιές) 2014

Hungry Hearts (Πεινασμένες Καρδιές) 2014

Hungry Hearts (Πεινασμένες Καρδιές)






Περίληψη: Όλα ξεκινούν με ρομαντική διάθεση, όταν ο αμερικανός μηχανικός Τζουντ εγκλωβίζεται στην τουαλέτα ενός κινέζικου εστιατορίου παρέα με την υπάλληλο της ιταλικής πρεσβείας, Μίνα. Δεν θα αργήσει η στιγμή που το ζευγάρι θα παντρευτεί και θα ανακαλύψει ότι περιμένει παιδί. Στη συνέχεια, η συμπεριφορά της γυναίκας θα αλλάξει, καθώς πιστεύει ότι το έμβρυο που θα φέρει στη ζωή είναι κάτι ξεχωριστό και φτάνει τα όρια της ψυχοπάθειας.

Βαθμολογία: 5.5/10. Βαριά ταινία με σενάριο που θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερο σχετικά με την ιδέα της. Αν ήταν λίγο μικρότερη θα άξιζε να τη δείτε. Λίγες ανατροπές ενώ υπήρχε η δυνατότητα να είναι αρκετά πιο συναρπαστικό. Δεν συνίσταται για να τη δείτε.

Έτος κυκλοφορίας: 2014
Πρωταγωνιστούν: Adam Driver, Alba Rohrwacher, Roberta Maxwell
Διάρκεια: 1 ώρα και 49 λεπτά (109 λεπτά)
Είδος: Drama, Thriller
Σκηνοθεσία: Saverio Costanzo
Σενάριο: Marco Franzoso, Saverio Costanzo
Χώρα: Ιταλία
Γλώσσα: Ιταλικά, Αγγλικά
Imdb: 6,3
Rotten tomatos: 61%
Trailer:






Nikola Grozdanovic, The Playing
 "With a unique blend of style and content, an escalating discomfort in atmosphere, a score that sounds like it was spawned from the nether regions of hell, and three ferocious performances, Hungry Hearts is this year's most unique horror film."


                                                New York Daily News
"As the couple's life becomes more and more insular, Costanzio subtly builds the drama into suspense that's utterly natural and smart."
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου