Home » , , , » London Has Fallen (Το Λονδίνο έπεσε) 2016

London Has Fallen (Το Λονδίνο έπεσε) 2016

London Has Fallen (Το Λονδίνο έπεσε)





Περίληψη: Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας πεθαίνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και στην κηδεία του μαζεύονται ηγέτες από όλο τον δυτικό κόσμο. Αλλά αυτό που ξεκινάει ως το πλέον προστατευόμενο γεγονός, καταλήγει σε μια συνωμοσία δολοφονίας των ηγετών, με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι αποδεικνύονται ικανοί να αποτρέψουν την καταστροφή: ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπέντζαμιν Άσερ, ο επικεφαλής των μυστικών ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ Μάικ Μπάνινγκ και ένας Βρετανός πράκτορας που δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Βαθμολογία: 8/10. Ό,τι πρέπει για τους λάτρεις των –ένας Αμερικάνος σώζει τον κόσμο- ταινιών! Σε αντίθεση με άλλες ταινίες τέτοιου είδους, σε βάζει να κατάλάβεις πλήρως την υπόθεση και τον διαχωρισμό των «καλών» και των «κακών», ενώ δεν κουράζει με περιττές πτυχές της ιστορίας. Για εσάς που αγαπάτε τη δράση, αξίζει κάθε cent από το κομπόδεμά σας, πηγαίντε και δείτε την!

Έτος κυκλοφορίας: 2016
Πρωταγωνιστούν: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman
Διάρκεια: 1 ώρα και 39 λεπτά (99 λεπτά)
Είδος: Action, Crime, Thriller
Σκηνοθεσία: Babak Najafi
Σενάριο: Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt
Χώρα: Η.Π.Α./Αγγλία
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 6,4
Rotten tomatos: 25%
Metacritic: 28/100
                                                                             Trailer:




The Playlist, Nick Schager
 "Brash, brutal, and simplistic in equal measure, it's a retrograde work that, for better and worse, delivers its old-school mayhem with punishing precision and unrepentant glee."


The Hollywood Reporter, Todd McCarthy
While not nearly as elaborate, nor as visually sophisticated as the last Mission: Impossible outing or the most recent Bonds, London Has Fallen is actually more plausible at its core, if not in its details, which is partly why it succeeds in laying claim to an audience's attention for the entirety of its swift running time.
                                                        

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου