Home » , , » Κατακούτελα (Trainwreck) 2015

Κατακούτελα (Trainwreck) 2015

Κατακούτελα (Trainwreck)







Περίληψη: Από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι, στο μυαλό της Έιμι έχει μπολιαστεί από τον κατεργάρη τον πατέρα της ότι η μονογαμία δεν είναι διόλου ιδεατή. Τώρα είναι συντάκτρια περιοδικού και ζει με αυτό το μότο, αποφεύγοντας τους βαρετούς συναισθηματισμούς, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται σε σεξουαλική έξαψη. Όταν ανακαλύπτει πως σιγά-σιγά ερωτεύεται το αντικείμενο του νέου της άρθρου, έναν χαριτωμένο και πετυχημένο αθλίατρο με το όνομα Άαρον Κόνερς, αρχίζει να αναρωτιέται αν και οι υπόλοιποι ενήλικες σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο ή τη δουλεύουν. 

Βαθμολογία: 7.5/10. Θα τις βάζαμε 6.5 ως μια ευχάριστη κλασική αμερικάνικη κομμωδία αλλά η παρουσία του λεμπρον τζέιμς με τις ξεκαρδιστικές του ατάκες την ανεβάζει! Καλή επιλογή για να περάσετε την ώρα σας.


Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson
Διάρκεια: 2 ώρες και 5 λεπτά (125 λεπτά)
Είδος: Comedy, Romance
Σκηνοθεσία: Judd Apatow
Σενάριο: Amy Schumer
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 6.4
Rotten tomatos: 85%
                                                                             Trailer:





HitFix Drew, McWeeny
 "Trainwreck is more than funny. It's also wise, and that hard-won wisdom makes this a can't-miss for anyone who feels bruised by love, but never beaten."

                                                        The Playlist, Charlie Schmidlin
"A protagonist of stunted emotional growth is simply assumed from Apatow at this stage, but Schumer's perspective and voice translates to a wealth of gags that breathe new life into the idea."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου