Home » , , » Brooklyn 2015

Brooklyn 2015

Brooklyn






Περίληψη: 1952. Η νεαρή Έλις Λέισι αφήνει πίσω της την Ιρλανδία και την άνεση που της παρέχει το σπίτι της μητέρας της, για να μεταναστεύσει στις ακτές της Νέας Υόρκης. Ο άμεσος νόστος της για την πατρίδα γρήγορα απαλύνεται, όταν ο δρόμος της συναντιέται με τον ιταλο-αμερικανό Τόνι και μαζί του έρχεται το όνειρο της αγάπης. Δεν θα αργήσει, όμως, η ώρα που το παρελθόν θα της χτυπήσει την πόρτα και θα τη φέρει σε δίλημμα ως προς το ποια πατρίδα να επιλέξει από τις δύο. 

Βαθμολογία: 8.5/10. Μια υπέροχη ταινία, μια ιστορία που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή. Με σκηνοθεσία και μουσική που εντείνει το αίσθημα της νοσταλγίας για την πατρίδα και το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται η πρωταγωνίστρια μας, το brooklyn είναι σίγουρα μια ταινία που θα σας καθηλώσει στην οθόνη σας και θα σας κάνει να σκεφτείτε!


Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Saoirse Ronan, Emory Cohen, Domhnall Gleeson
Διάρκεια: 1 ώρες και 51 λεπτά (111 λεπτά)
Είδος: Drama, Romance
Σκηνοθεσία: John Crowley
Σενάριο: Nick Hornby, Colm Tóibín
Χώρα: Ιρλανδία, Αγγλία, Καναδάς
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7.7
Rotten tomatos: 98%
Metacritic: 87/100
                                                                             Trailer:




  The Hollywood Reporter, Todd McCarthy
 "Classily and classically crafted in the best sense by director John Crowley and screenwriter Nick Hornby, this superbly acted romantic drama is set in the early 1950s and provides the feeling of being lifted into a different world altogether, so transporting is the film's sense of time and place and social mores."
                                                   The Playlist, Rodrigo Perez
                            "A heartbreaking and poignant story about choices, country, commitments, sacrifice, and love, Brooklyn is a superb, luminous, and bittersweet portrayal of who we are, where we've come from, where we're going, and the places we call home."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου