Home » , , , » Star Wars: Η δύναμη ξυπνάει (The Force Awakens) 2015

Star Wars: Η δύναμη ξυπνάει (The Force Awakens) 2015

Star Wars: Η δύναμη ξυπνάει (The Force Awwakens) 2015






Περίληψη: Τρεις δεκαετίες από την καταστροφή της Αυτοκρατορίας, ο τελευταίος των Τζεντάι, ο Λουκ Σκάιγουοκερ, έχει εξαφανιστεί. Η Πρώτη Τάξη, διάδοχοι της Αυτοκρατορίας, αναζητούν τον Λουκ στους γαλαξίες, ενώ το ίδιο πράττει και η πλευρά των επαναστατών, τα παρακλάδια της Νέας Δημοκρατίας, υπό την ηγεσία της στρατηγού Λία Οργκάνα. Ο Πόε Ντάμερον, ο καλύτερος πιλότος της αντίστασης, αποστέλνεται να βρει έναν χάρτη που δείχνει το πού είναι ο Λουκ, από ένα χωριό στον πλανήτη Τζάκου, αλλά συλλαμβάνεται από τους αυτοκρατορικούς...

Βαθμολογία: 9/10. Επικό σενάριο, επική σκηνοθεσία, επική μουσική. Από όποια μεριά και να το δεις είναι μια επική ταινία, σίγουρα απ τις καλύτερες της σειράς. Κάτι που όλοι οι φαν του star wars χρειαζόμασταν μετά από τα μέτρια prequels, μια απίστευτη ταινία! Οι μόνοι λόγοι που δεν παίρνει παραπάνω από 9 είναι ο όχι και τόσο "brutal" ηθοποιός (Adam Driver) που χρησιμοποιήθηκε για να ενσαρκώσει τον "κακό" της ταινίας και η ελπίδα για κάτι ακόμα καλύτερο στην επόμενη star wars ταινία!

Υγ: Για να δείτε την ταινία αυτή συστήνεται να έχετε πρώτα δει οπωσδήποτε τα επισόδεια IV,V,VI των ταινιών star wars!

Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac
Διάρκεια: 2 ώρες και 15 λεπτά (135 λεπτά)
Είδος: Action, Adventure, Fantasy
Σκηνοθεσία: J.J. Abrams
Σενάριο: Lawrence Kasdan, J.J. Abrams
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 8.6
Rotten tomatos: 94%
                                                                             Trailer:






The Guardian, Peter Bradshaw
 "The Force Awakens is ridiculous and melodramatic and sentimental of course, but exciting and brimming with energy and its own kind of generosity. What a Christmas present."

                                                             Hitfix, Drew McWeeny
"It must have seemed like a nearly-impossible task when JJ Abrams and his collaborators set out to bring "Star Wars" back to life, but they've more than done it. They've made something honest and beautiful and, above all, fun, and I find myself energized by the movie and by the promise it represents.."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου