Home » , , , » Η γέφυρα των κατασκόπων (Bridge of Spies)

Η γέφυρα των κατασκόπων (Bridge of Spies)

Η γέφυρα των κατασκόπων (Bridge of Spies)








Περίληψη: Η αληθινή ιστορία του δικηγόρου Τζέιμς Ντόνοβαν από το Μπρούκλιν, που για λογαριασμό της CIA διαπραγματεύτηκε κρυφά την απελευθέρωση του Φράνσις Γκάρι Πάουερς, ενός Αμερικανού πιλότου, του οποίου το κατασκοπευτικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Ρωσίας, καταμεσής του Ψυχρού Πολέμου, το 1960.

Βαθμολογία: 9/10. Απ' την αρχή μέχρι το τέλος, μια ταινία που θέτει υποψηφιότητα για την ταινία της χρονιάς! Η εξαιρετική αληθινή ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν, ενός ανθρώπου πρότυπο συναντά την σκηνοθεσία του Steven Spielberg και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο. Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Τομ Χανκς, ο οποίος με ερμηνείες σαν αυτή θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το 3ο του Όσκαρ. Σε κάθε περίπτωση, μια ταινία που πρέπει να δείτε.

Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda
Διάρκεια: 2 ώρες και 21 λεπτά (141 λεπτά)
Είδος: Biography, Drama, History
Σκηνοθεσία: Steven Spielberg
Σενάριο: Matt Charman, Ethan Coen
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 8,0
Rotten tomatos: 92%
                                                                             Trailer:




 Peter Bradshaw, The Guardian
 "Bridge of Spies has a brassy and justified confidence in its own narrative flair."

                                                    Joshua Rothkopf, Time Out New York
"Gifts of civility small and large mark Steven Spielberg's latest film, a deeply satisfying Cold War spy thriller that feels more subdued than usual for the director-even more so than 2012's philosophical Lincoln-but one that shapes up expertly into a John Le Carré-style nail-biter."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου