Home » , , , » Ελεύθερος σκοπευτής (American Sniper) 2014

Ελεύθερος σκοπευτής (American Sniper) 2014

Ελεύθερος σκοπευτής (American Sniper)







Περίληψη: Ο πεζοναύτης Κρις Κάιλ στέλνεται στο Ιράκ με αποστολή να προστατεύσει τους συμπολεμιστές του. Πρόκειται για έναν ελεύθερο σκοπευτή που οι εχθροί του τον χαρακτήριζαν ως «διάβολο» και οι συνάδελφοί του «θρύλο». Από το 1999 έως το 2009, ο Κρις Κάιλ έσπασε ρεκόρ στην αμερικανική στρατιωτική ιστορία με τις σκοπευτικές του ικανότητες, μετρώντας σε ολόκληρη την καριέρα του περισσότερους από 150 επιβεβαιωμένους σκοτωμούς.

Βαθμολογία: 6.5/10. Πολύ μέτρια ταινία, αρκετά κατώτερη των περιστάσεων. Το έντονο στοιχείο αμερικάνικου ηρωισμού, η μέτρια ερμηνεία του μπράντλει κούπερ και γενικά το βαρετό σενάριο δεν την τοποθετούν στην ελίτ των πολεμικών ταινιών.

Έτος κυκλοφορίας: 2014
Πρωταγωνιστούν: Bradley Cooper, Sienna Miller, Kyle Gallner
Διάρκεια: 2 ώρες και 13 λεπτά (133 λεπτά)
Είδος: Action, Biography, Drama
Σκηνοθεσία: Clint Eastwood
Σενάριο: Jason Hall, Chris Kyle
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7.3
Rotten tomatos: 72%
                                                                             Trailer:





 Chuck Bowen, Slant Magazine
 "Clint Eastwood startlingly grips the audience with his sense of hypnotic silence, which carries suggestions of what might be termed politically apolitical pragmatism."

                                                          Todd McCarthy, The Hollywood Reporter 
"A taut, vivid and sad account of the brief life of the most accomplished marksman in American military annals, American Sniper feels very much like a companion piece-in subject, theme and quality-to The Hurt Locker."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου