Home » , » Νιότη (Youth) 2015

Νιότη (Youth) 2015

Νιότη (Youth)




Περίληψη: Ο Φρεντ και ο Μικ, δύο παλιόφιλοι, βρίσκονται για διακοπές σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στις παρυφές των Άλπεων. Ο Φρεντ, συνθέτης και μαέστρος, τα έχει παρατήσει. Ο δε Μικ, σκηνοθέτης κινηματογράφου, εργάζεται ακόμα. Και οι δύο αντιμετωπίζουν με περιέργεια και τρυφερότητα τις ζωές των παιδιών τους, τους ενθουσιώδεις σεναριογράφους του Μικ, αλλά και τους υπόλοιπους ένοικους του ξενοδοχείου. Την ώρα που ο Μικ πασχίζει να τελειώσει το σενάριο για μια ταινία που προσδοκά να είναι η καλύτερη του, ο Φρεντ δεν δείχνει διάθεση να αναπολήσει τη μουσική του καριέρα. Αλλά υπάρχει κάποιος που με κάθε κόστος θέλει να τον δει ξανά να διευθύνει ορχήστρα.

Βαθμολογία: 7.5/10. Απ τις ταινίες που αν και ξεκινούν κάπως μονότονα και εξελίσσονται με περίεργο τρόπο στο τέλος καταφέρνουν και σου αφήνουν μια γλυκιά γεύση, μια αίσθηση ικανοποίησης και εσωτερικής ολοκλήρωσης. Αν έχετε χρόνο και δυνατότητα να πάτε σινεμά, είναι μια καλή επιλογή!

Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz
Διάρκεια: 1 ώρα και 58 λεπτά (118 λεπτά)
Είδος: Drama
Σκηνοθεσία: Paolo Sorrentino
Σενάριο: Paolo Sorrentino
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7,5
Rotten tomatos: 85%
Trailer:





 Jay Weissberg, Variety
 "Paolo Sorrentino, with Youth, delivers his most tender film to date, an emotionally rich contemplation of life's wisdom gained, lost and remembered - with cynicism harping from the sidelines, but as a wearied chord rather than a major motif."


                                                        Todd McCarthy, The Hollywood Reporter 
"Youth is a voluptuary's feast, a full-body immersion in the sensory pleasures of the cinema."
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου