Home » , , » Man Up 2015

Man Up 2015

Man Up






Περίληψη: Μια 34χρονη εργένισσα, η Νάνσι, αναρρώνει μετά από ένα ακόμα μεθύσι με φίλους, καθώς ταξιδεύει από τη μία άκρη του Λονδίνου στην άλλη για να βρεθεί σε ακόμα μία επέτειο των γονιών της. Τότε, θα πέσει πάνω σε έναν 40χρονο διαζευγμένο άντρα, τον Τζακ, που θα την περάσει για την 24χρονη που περίμενε για τυφλό ραντεβού. Η Νάνσι αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι, και θα καταλήξει να μοιραστεί με τον Τζακ ένα απίθανο ταξίδι, το οποίο κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

Βαθμολογία: 7,5/10. Καλή επιλογή για να περάσετε την ώρα σας. Τα απαραίτητα κλισέ των ταινιών τέτοιου είδους εμπλουτισμένα με όμορφες πινελιές χιούμορ και περιπετειών, καθώς και η μικρή της διάρκεια την καθιστούν ως μια ταινία που αξίζει να δείτε με το ζευγάρι σας, με την οικογένεια σας ή γενικότερα για να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα!


Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Lake Bell, Simon Pegg, Rory Kinnear
Διάρκεια: 1 ώρα και 28 λεπτά (88 λεπτά)
Είδος: Comedy, Romance
Σκηνοθεσία: Ben Palmer
Σενάριο: Tess Morris
Χώρα: Αγγλία
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 6,8
Rotten tomatos: 83%


                                                                             Trailer:





Jamie Graham, Total Film
 "Not up there with key US influences "Annie Hall," "When Harry Met Sally" and "Jerry Maguire," but a romcom Brits can be proud of. Make a date of it"

                                                  Michael Rechtshaffen, Los Angeles Times
"Frequently laugh-out-loud funny and tangibly tender where it ought to be, the immensely satisfying screwball romp feels freshly contemporary even as it largely conforms to genre conventions."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου