Home » , , , » Mr. Holmes (Κύριος Holmes) 2015

Mr. Holmes (Κύριος Holmes) 2015

Mr. Holmes (Κύριος Χολμς)








Περίληψη: Το 1947, ένας ηλικωμένος πλέον Σέρλοκ Χολμς, επιστρέφει από ένα ταξίδι στην Ιαπωνία στο απομακρυσμένο παραθαλάσσιο σπίτι του, και περνάει το τέλος των ημερών του φροντίζοντας τις μέλισσες του. Μόνη του συντροφιά, η οικονόμος και ο νεαρός γιος της. Παλεύοντας με τις δυνάμεις του μυαλού του που τον εγκαταλείπουν, ο Χολμς βασίζεται στο νεαρό αγόρι για να επαναφέρει τις αναμνήσεις της τελευταίας του υπόθεσης που τον έκαναν να παραιτηθεί. Αναζητεί απαντήσεις στα μυστήρια της ζωής και της αγάπης- πριν να είναι αργά.

Βαθμολογία: 8/10. Συγκινητική ιστορία με πολύ όμορφη ερμηνεία τόσο απ τον McKellen όσο και από το παιδάκι. Μια πρωτότυπη ιδέα που μας δείχνει την εξέλιξη της ζωής για τον υπερήλικα πλέον Sherlock Holmes. Μυστήριο που σε κρατάει σε διαρκές ενδιαφέρον, σίγουρα μια καλή επιλογή ταινίας.


Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Ian McKellen, Laura Linney, Hiroyuki Sanada
Διάρκεια: 1 ώρα και 44 λεπτά (104 λεπτά)
Είδος: Crime, Drama, Mystery
Σκηνοθεσία: Bill Condon
Σενάριο: Mitch Cullin , Jeffrey Hatcher
Χώρα: Αγγλία
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7.3
Rotten tomatos: 87%
Trailer:




Scott Foundas, Variety
 "The more vital subject of Mr. Holmes turns out to be our need for stories themselves and, in particular, the role of fiction as an escape from the pain and loss of everyday life."

                                                         Paul Bradshaw, Total film
"Anyone expecting opera and opium will be disappointed. But a majestic McKellen rescues a safe script, giving us a fresh look at an icon even the most casual viewer will be (over)familar with."
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου