Home » , , , » Η ταινία Lego (The Lego Movie) 2014

Η ταινία Lego (The Lego Movie) 2014

H ταινία Lego (The Lego Movie)




Περίληψη: Ο Έμετ είναι ένας συνηθισμένος τύπος, ένα από τα Λέγκο που ακολουθούν πιστά τους κανόνες, που όμως περνιέται από λάθος σαν το πλέον ιδιαίτερο άτομο και το κλειδί για τη διάσωση του σύμπαντος. Με τη βοήθεια μιας μυστικής οργάνωσης, μιας σκληρής γυναίκας και του Μπάτμαν, ο Έμετ θα ηγηθεί της πάλης ενάντια του δαιμονικού τυράννου που απειλεί να καταστρέψει τα πάντα με τα να κολλήσει μεταξύ τους.

Βαθμολογία: 8/10. Μια ταινία για όλη την οικογένεια, διαθέτει όλα τα στοιχεία για να περάσετε ένα όμορφο μεσημέρι με τα παιδιά σας. Συγκεκριμένα, το ποιοτικό της χιούμορ, οι ευτράπελες σκηνές της και τα νοήματα που περνάει σας εγγυώνται όμορφες οικογενειακές στιγμές 

Έτος κυκλοφορίας: 2014
Πρωταγωνιστούν: Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks
Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά (100 λεπτά)
Είδος: Animation, Action, Adventure
Σκηνοθεσία: Phil Lord, Christopher Miller
Σενάριο: Phil Lord, Christopher Miller
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7,8
Rotten tomatos: 96%
Trailer:




Drew Taylor, The Playlist
 "The Lego Movie is an absolute blast-a whip-smart, surprisingly emotional family film where the toy property is seen less as a concrete template than a tool for seemingly limitless potential."

Michael Rechtshaffen, The Hollywood Reporter
"It's a non-stop blast from beginning to end, jam-packed with a wacky irreverence, dazzling state-of-the-art CGI (courtesy of Animal Logic) and a pitch-perfect voice cast headed by Chris Pratt, Elizabeth Banks and Will Ferrell."
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου