Home » , , , » Crooked House 2017

Crooked House 2017

Crooked House (10 ύποπτοι για φόνο) 




Όταν ένας πλούσιος και αδίστακτος κροίσος δηλητηριάζεται στο ίδιο του το κρεβάτι, ο ντετέκτιβ Charles Hayward καλείται για να διαλευκάνει το έγκλημα. Η αποκάλυψη ότι η μία από τους κύριους υπόπτους είναι η εγγονή του θύματος, η Sophia, θα τον σοκάρει, μιας και ήταν πρώην ερωμένη του. Ο ντετέκτιβ πρέπει να διατηρήσει το μυαλό του καθαρό, ώστε να καθοδηγήσει την Sophia και την υπόλοιπη οικογένεια σε μια υπόθεση όπου κανένας δεν είναι υπεράνω υποψίας.

Βαθμολογία: 7,5/10 : Όπως όλες οι μεταφορές βιβλίων της Αγκάθα Κρίστι στην μεγάλη οθόνη, υστερεί αρκετά σε σχέση με το βιβλίο. Δεν παύει ωστόσο να αποπνέει ένα πέπλο μυστηρίου το οποίο θα σας κρατήσει καθηλωμένους στις οθόνες σας μέχρι και το τελευταίο λεπτό!

Έτος κυκλοφορίας: 2017
Πρωταγωνιστούν: Max Irons, Stefanie Martini, Glenn Close
Διάρκεια: 1 ώρα και 55 λεπτά (115 λεπτά)
Είδος: Crime , Drama , Mystery
Σκηνοθεσία: Gilles Paquet-Brenner
Σενάριο: Agatha Christie
Imdb: 6,3/10
Rotten tomatos:57%
Metacritic: 59/100
                                                                             Trailer:








Los Angeles Times, Katie Walsh
 "The twists and turns of the story keep you on your toes until the very end, never giving anything away. The verbal blows drop as fast as the bodies, and if British aristocrats fighting over money, beautifully, is your thing, Crooked House will more than satisfy, it will thrill."


The Telegraph
"All in all, a hugely enjoyable, sumptuous adaptation that, while never attempting to break the Christie mould, imbued the story with a pleasingly contemporary feel."
                                                        

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου