Home » , , , » Spectre 2015

Spectre 2015

Spectre 2015




Περίληψη: Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον Τζέιμς Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) σε μια εγκληματική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού, και τελικά στη Ρώμη όπου συναντά την Λουτσία Σκιάρα (Μόνικα Μπελούτσι), την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία. Ο Μποντ διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE. Εν τω μεταξύ, πίσω στο Λονδίνο, o Μαξ Ντένμπιχ (Άντριου Σκοτ), ο νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί τις ενέργειες του Μποντ και τις ικανότητες της MI6, με επικεφαλής τον Μ (Ραφ Φινς). Ο Μποντ στρατολογεί συγκαλυμμένα την Μανιπένη (Ναόμι Χάρις) και τον Q (Μπεν Γουισό) για να τον βοηθήσουν να αναζητήσει την Μάντελειν Σγουάν (Λία Σεϊντού), την κόρη του παλιού εχθρού του K. Γουάιτ ( Γιέσπερ Κρίστενσεν), ο οποίος μπορεί να κρατά το κλειδί για να ξετυλίξει τον ιστό της SPECTRE. Ως κόρη δολοφόνου η Μάντελειν καταλαβαίνει τον Μποντ με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν. Όσο ο Bond επιχειρεί στην καρδιά της Spectre, μαθαίνει για μια ανατριχιαστική σύνδεση μεταξύ του ιδίου και του εχθρού που αναζητά, τον οποίο υποδύεται ο Κρίστοφ Βαλτζ. 

Βαθμολογία: 7/10. Ικανοποιητικό φινάλε για μια σειρά ταινιών του James Bond με τον Daniel Craig η οποία ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη με το Casino Royale αλλά τελικά απογοήτευσε τους οπαδούς του 007. Απανωτές ατάκες, διαρκές ξύλο, αρκετές ερωτικές σκηνές και ανούσιο σενάριο, όπως αρμόζει άλλωστε σε μια αμερικανιά! Προσωπικά το παρακολούθησα ευχάριστα, θα σας το συνιστούσα με μια μικρή επιφύλαξη!


Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux
Διάρκεια: 2 ώρες και 28 λεπτά (148 λεπτά)
Είδος: Action, Adventure, Thriller
Σκηνοθεσία: Sam Mendes
Σενάριο: John Logan, Neal Purvis
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7,3
Rotten tomatos: 64%
Trailer:




Peter Bradshaw, The Guardian
 "It's deeply silly but uproariously entertaining. At the end, I almost felt guilty for enjoying it all quite so much - almost."

                                                             Robbie Colli, The Telegraph
"It's a feat of pure cinematic necromancy."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου