Home » , , , » Ο μάγος Αϊζενχάιμ (The Illusionist) 2006

Ο μάγος Αϊζενχάιμ (The Illusionist) 2006

Ο μάγος Αϊζενχάιμ (The Illusionist)





Περίληψη: Βρισκόμαστε στις αρχές του 20ου αιώνα. Ο Άιζενχαϊμ (Έντουαρντ Νόρτον), ένας νεαρός μάγος, που εξαιτίας των μαγικών του δυνάμεων, πολλοί πιστεύουν ότι έχει παρτίδες με το διάβολο, ερωτεύεται παράφορα την πριγκίπισσα Σοφία (Τζέσικα Μπίελ). Παρόλο που ένας τέτοιος έρωτας φαντάζει αδύνατος, εξαιτίας των κοινωνικών τους διαφορών, ο ήρωάς μας δεν το βάζει κάτω. Όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν όταν η νεαρή πριγκίπισσα ανακοινώνει ότι αποφάσισε να παντρευτεί το διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Λεοπόλδο. Η καρδιά του νεαρού μάγου ραγίζει. Ο μοναδικός τρόπος να κερδίσει την αγαπημένη του είναι να χρησιμοποιήσει τις μαγικές του δυνάμεις. Ξόρκια, υπερφυσικές δυνάμεις, μάγια και ό,τι άλλο βάζει ο ανθρώπινος νους, επιστρατεύονται. Στην πορεία, η ασφάλεια ενός ολόκληρου βασιλείου υπονομεύεται προκειμένου να πετύχει ο Άιζενχαϊμ το σκοπό του και να θριαμβεύσει ο έρωτας!

Βαθμολογία: 9/10.Mαγεία, ανατροπές, μυστήριο, έρωτας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια ταινία! Και ειδικά από τη στιγμή που τον χαρακτήρα του πολυμήχανου πρωταγωνιστή τον ενσαρκώνει ο Edwart Norton! Aν όχι η καλύτερη, σίγουρα μέσα στις 3 καλύτερες του είδους. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Έτος κυκλοφορίας: 2006
Πρωταγωνιστούν: Edward Norton, Jessica Biel, Paul Giamatti
Διάρκεια: 1 ώρα και 50 λεπτά (110 λεπτά)
Είδος: Drama, Mystery, Romance
Σκηνοθεσία: Neil Burger
Σενάριο: Neil Burger, Steven Millhauser
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 7.6
Rotten tomatos: 74%
Trailer:




Lou Lumenick, New York Post
 "Deserved an end-of-the-year prestige release, is a true work of art in a marketplace filled with velvet paintings. It's positively magical, the reason we loved movies in the first place."


                                                         Steven Rea, Philadelphia Inquirer 
"The less said about the twists and turns The Illusionist takes, the better. Suffice to say, Eisenheim's masterful deceptions do not stop when he exits the stage."
Share this article :

1 σχόλιο: